Food & Beverage handelsmissie voor de Cruise Industrie

Date of project: 6 – 10 April, 2019

Na twee succesvolle edities organiseert Phaff Export Marketing in het voorjaar van 2019 wederom een Food & Beverage handelsmissie gefocust op de Cruise Industrie, met ondersteuning van de Nederlandse Ambassade in Washington en het Nederlands consulaat-generaal in Miami.

Ervaring van deelnemers in 2018:

  • “A well-organized program. An added value and worth repeating” – Bart van Schagen, Delyse BV
  • ” Very effective way of getting to know the cruise sector” – Sjoerd van Leeuwen, Vion Food Group
  • “Leerzame en interessante missie die ons hopelijk helpt om een positie te verkrijgen binnen de cruisemarkt!” – Rogier Rademaker, Sales Manager Key Accounts
  • “Packed full program and successful event, this event cut down my time management having all the buyers in one place”. – Paul da Costa Greaves, Koppert Cress

De missie

Deze reis is een uitgelezen kans om de inkopers te ontmoeten in het kloppende hart van de cruise wereld, Florida. U zult kennismaken met diverse cruisemaatschappijen en bouwt kennis op over deze specifieke sector, kansen en logistiek. De missie is voor maximaal 12 bedrijven met slechts één deelnemer per marktsegment.

Tijdens de missie zal er tijdens de diverse ontmoetingen met de verschillende cruisemaatschappijen een pitch moment zijn voor elke exporteur met de mogelijkheid tot uitwisseling van samples en ander (folder) materiaal. Uit ervaring is gebleken dat dit een uitstekende manier is om uw product te presenteren.

Bezoeken worden gepland met organisaties zoals: Disney Cruise Line, Royal Caribbean (Royal Caribbean, Celebrity & Azamara), Holland America Group (Princess, Seabourn & Holland America Line), Norwegian Cruise Line (incl. Prestige), Carnival Cruise Line, Virgin Cruises, Silversea, MSC, Windstar Cruises en V.Ships*.

Naast vele afspraken met diverse cruisemaatschappijen en shipmanagement organisaties, shipchandlers en reeds ervaren Nederlandse cruiseleveranciers, brengt u op zondag ook een bezoek aan een cruiseschip (Nieuw Statendam of de Koningsdam van de Holland America Group). Daarnaast zal u gedurende de week kennis opdoen over de cruise wereld en hoe deze werkt qua inkoop en logistiek.

Kosten

De kosten aan deze Food & Beverage handelsmissie bedragen €1.395 excl. btw. In de prijs is inbegrepen zijn de kosten voor organisatie van de missie en het lokale transport. Reis en verblijf zijn voor eigen kosten.

Mogelijk komt uw bedrijf in aanmerking voor een RVO missievoucher waarmee u t/m 50% korting kunt krijgen op deze activiteit. Voor meer informatie over eventuele kortingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar deze link.

Aanmelden

Meld u aan vòòr 1 februari 2019 middels onderstaand inschrijfformulier. Deze handelsmissie gaat door bij minimaal 8 deelnemers. De groep bestaan uit maximaal 12 deelnemers met slechts één deelnemer per marktsegment**.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de (groeiende kansen in de) cruise industrie en deze Food & Beverage handelsmissie.

Voor meer informatie over de cruise sector kunt u contact opnemen met de Landbouwadviseur van de Nederlandse Ambassade in Washington D.C., Caroline Feitel of Sr. Commercial Officer van het Consulaat Generaal in Miami, Barbara Staals.

Voor meer informatie over de reis kunt u contact opnemen met Phaff Export Marketing, Rosanne Phaff, 06-10153309 of rp@phaff.com

* Afhankelijk van beschikbaarheid cruisemaatschappijen/inkopers
** U ontvangt na inschrijving een bevestiging o.b.v. beschikbaarheid

Direct registration