Nederlands Paviljoen op AgroExpo 2019 in Oezbekistan

Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit organiseert in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Moskou een Nederlands Paviljoen op de AgroExpo / Agrotech Expo 2019 in Oezbekistan. De AgroExpo is een brede agrarische vakbeurs, welke jaarlijks wordt georganiseerd in de hoofdstad Tashkent. Nederlandse agrarische bedrijven worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit Nederlands Paviljoen.

Kosten
Het Nederlandse Paviljoen zal bestaan uit 96 vierkante meter eiland en bevindt zich op een zeer goede locatie in hal 1 op doorgang naar hal 2. Duitsland en Italië staan in de buurt. Het paviljoen zal naast een kleine business lounge, ruimte bieden aan 9 kant en klare stands:

· 2 grote kant en klare hoekstand (2,5 x 4,0 m) : € 2.899,= (excl. BTW en reis- en verblijfkosten) VOL*
· 1 kleine kant en klare hoekstand (2,0 x 3,0 m) : € 2.199,= (excl. BTW en reis- en verblijfkosten) VOL*
· 6 kleine kant en klare rijstands (2,5 x 2,5 m) : € 1.899,= (excl. BTW en reis- en verblijfkosten) VOL*

*Vanwege de enorme animo is het paviljoen uitgebreid met 52 vierkante meter en is er ruimte voor 5 extra stands:

· 1 grote kant en klare rijstand (4,0 x 3,0 m) : € 3.599,= (excl. BTW en reis- en verblijfkosten) VOL
· 3 kleine kant en klare rijstands (2,0 x 3,0 m) : € 1.899,= (excl. BTW en reis- en verblijfkosten) VOL

De business lounge kan gebruikt worden voor zakelijke gesprekken. Speciale verzoeken zoals grotere stand, banners of videoschermen zijn bespreekbaar. Op verzoek kunnen ook matchmaking gesprekken worden gearrangeerd.

Aanmelden
Meld u aan middels onderstaand inschrijfformulier.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie.

Uitvoering en organisatie van het Nederlands Paviljoen is in handen van Phaff Export Marketing. Phaff Export Marketing werkt daarbij samen met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Landbouwraad op de Nederlandse Ambassade in Moskou.

Voor inhoudelijke vragen over de Oezbeekse marktmogelijkheden kunt u contact opnemen met de Landbouwraad in Moskou, de heer Meeuwes Brouwer (telefoon +7 495 7972917, email MOS-LNV@minbuza.nl). Voor informatie deelname in het Nederlandse Paviljoen kunt u terecht bij Agnes Huetink (telefoon +31 36 7607103, email ah@phaff.com).

Date of project: 12 – 14 juni 2019