Dutch Paviljoen at Potato Europe 2019, Belgium

De NAO (Nederlandse Aardappel Organisatie) organiseert in samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een Nederlands aardappelpaviljoen op de Potato Europe in Kain op 4 en 5 september 2019. Deze collectieve Nederlandse inzending is gebaseerd op het succes van eerdere Nederlandse paviljoens in België, Frankrijk en Duitsland.

Kosten
Het zal de zevende keer worden dat er op Potato Europe een Nederlands paviljoen met een totale oppervlakte van 170 m2 komt. Rond het centrale ontvangsteiland van de NAO kunnen de exporteurs een kleine (9 m2) of een grotere (12 m2) stand huren:
· 5 grote kant en klare stands à : € 3.575,= (excl. BTW en reis- en verblijfkosten)
· 6 kleine kant en klare stands à : € 2.700,= (excl. BTW en reis- en verblijfkosten)

Aanmelden
Meld u aan middels onderstaand inschrijfformulier.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie.

Uitvoering en organisatie van het Nederlands paviljoen is in handen van Phaff Export Marketing. Phaff Export Marketing werkt daarbij samen met de NAO en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Jan Gottschall van de NAO (telefoon 070 – 3589331. email gottschall@nao.nl). Voor informatie deelname in het Nederlandse paviljoen kunt u terecht bij Agnes Huetink van Phaff Export Marketing (telefoon 036 – 7607103, email ah@phaff.com).

Date of project: 4 en 5 september 2019

Direct registration